امام رضا علیه السّلام به یکى از پیشکاران خود فرمودند:
براى ما، بادمجان زیاد تهیه کنید، چرا که در هنگام سرما، گرم و در هنگام گرما، سرد است، در همه اوقات، معتدل و در هر حال، خوب است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بپرهيز از اين كه... تخم مرغ و ماهى را هم زمان بِخورى، چرا كه هرگاه اين دو با يكديگر خورده شوند، قولنج، باد بواسير و دندان درد مى آورند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
صلوات بر محمد و آل محمد (علیهم السلام) نزد خدای عزوجل برابر است با تسبیح(ذکر سُبحانَ اللهِ) و تهلیل(ذکر لا إلهَ إلاّ اللهُ) و تکبیر(ذکر أللهُ أکبرُ).
 
عبدالله بن ابان به امام رضا علیه السّلام عرض کرد: گروهی از دوستان شما از من خواسته‌اند از شما تقاضا کنم برایشان دعا کنید. حضرت فرمودند:
به خدا قسم من حد هر روز اعمال آنها را بر خدا عرضه می‌کنم.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند: ‌
هر گاه ماه محرم فرا مى رسيد، پدرم (موسى بن جعفر) ديگر خندان ديده نمى شد وغم و افسردگى بر او غلبه مى يافت تا آن كه ده روز از محرم مى گذشت، روز دهم محرم كه مى شد، آن روز، روز مصيبت و اندوه و گريه پدرم بود.
 
امام رضا علیه السّلام به دعبل فرمودند:
اى دعبل! دوست دارم که برایم شعرى بسرایى و بخوانى، چرا که این روزها (ایام عاشورا) روز اندوه و غمى است که بر ما خاندان رفته است.
 
امام رضا علیه السّلام به ریان بن شبیب فرمودند:
اى پسر شبیب! اگر بر چیزى گریه مى کنى، بر حسین بن على بن ابى طالب (علیه السّلام) گریه کن، چرا که او را مانند گوسفند سر بریدند.
 
امام رضا علیه السّلام به «ریان بن شبیب» فرمودند:
اگر تو را خوشحال مى کند که در درجات والاى بهشت با ما باشى، پس در اندوه ما غمگین باش و در شادى ما خوشحال باش.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
جمعه روز اجتماع عموم مردم است. خداوند خواست تا امام از رهگذر خطبه نماز جمعه، آنان را موعظه كند و به اطاعت تشويقشان نمايد و از معصيت و ارتكاب آن بر حذرشان دارد و آنان را بر آنچه در جهت مصلحت دين و دنياى خويش اراده كرده اند موفّق سازد و از زيان هايى كه ديده اند و حالاتى كه براى آنان زيان آور يا سودآور است، با خبر كند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بر آن كه از نعمت برخوردار است ، واجب است بر خانواده اش گشاده دستى كند .
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هر كه از فضل خدا آن را مى جويد كه خانواده اش را تأمين كند ، پاداشى برتر از جهادگر در راه خدا دارد .
 
امام رضا علیه السّلام درباره عید غدیر فرمودند:
(عید غدیر) روز تبریک و تهنیت است. هر یک به دیگرى تبریک بگوید، هر وقت مؤمنى برادرش را ملاقات کرد، چنین بگوید: «حمد و ستایش خدایى را که به ما توفیق چنگ زدن به ولایت امیرمؤمنان و ائمه (علیهم السلام) عطا کرد» آرى عید غدیر روز لبخند زدن به چهره مردم با ایمان است...
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
كسى كه در روز (غدير) مؤمنى را ديدار كند، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد مى كند و قبرش را توسعه مى دهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زيارت مى كنند و او را به بهشت بشارت مى دهند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند: پدرم به نقل از پدرش (امام صادق علیه السّلام) نقل کرد که فرمودند:
روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
ابليس داراي پوزه اي است همچون پوزه سگ و هنگامي كه آن پوزه را در دل آدمي مي نهد، او را به ياد شهوات نفساني و لذات جسماني مي اندازد و آرزوهاي آنچناني در او خودنمايي مي کند و وسوسه در قلب وي راه مي يابد و نسبت به پروردگارش در شك و ترديد واقع مي شود و البته هنگامي که بنده «أعوذ بالله السميع العليم» را به زبان آورد، شيطان از قلب او دور مي شود.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
انسان بخيل از خدا، بهشت و مردم دور و به آتش دوزخ نزديك است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
از بخل برحذر باشيد چرا كه بخل آفتي است كه در هيچ انسان آزاده و مؤمني نمي باشد، همانا بخل خلاف ايمان است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بخل، انسان را رسوا و بي‌آبرو مي‌كند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
چون قائم ما قيام كند، چيزى جز مرگ و عرق نخواهد بود. افراد هماره بر پشت اسبها (در نبرد) خواهند بود. لباس قائم لباسى خشن و غذايش ‍ طعامى ناگوار و بدمزه خواهد بود.
 

 

امام رضا علیه السلام درباره تولد امام جواد علیه السلام به اصحابشان فرمودند:
براى من فرزندى متولد شد که شبیه موسى بن عمران است که دریاها را شکافت و مانند عیسى بن مریم که مادرش مقدس و پاک و پاکیزه او را به دنیا آورده بود.   

برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:امام شناسی,مطالب مذهبی,احادیث و,,,, | 9:4 | نویسنده : خـــــــــــادم الـرضـــا |
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هر امام و رهبرى، عهد و ميثاقى بر پيروان و دوستدارانش داردو همانا يكى از اعمالى كه نمايانگر وفادارى و اداى ميثاق است، زيارت آرامگاه آنان است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
همانا خداوند را در روى زمين بندگانى است كه در راه نيازهاى مردم مى كوشند، آنان در روز قيامت، ايمن و آسوده اند و هر كس كه بر دل مؤمنى شادمانى وارد كند، خداوند در روز قيامت، قلبش را شاد مى سازد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
با فرزندان خود خوشرفتارى نمائيد و به آنها احسان كنيد چون آنها گمان مى كنند، كه شما روزى آنها را مى دهيد.
 
مُعمّربن خلاّد گويد: از امام رضا عليه السلام شنيدم كه فرمودند:
كسى كه خدا را بر نعمتى كه به او داده ستايش نمايد، شكر او را بجا آورده است، و ستايش خدا از آن نعمت برتر است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
تقوا داشته باشيد و تواضع و سپاسگزارى و ستايش خدا را پيشه خود سازيد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
كسى كه از انسانهاى نيكوكار تشكر و قدرانى نكند، از خداوند سبحان هم قدرانى نكرده است.
 
بزنطى گوید: به امام رضا علیه السلام گفتم: فدایت شوم! دعا کن خدا به من روزى حلال عطا کند. حضرت فرمودند:
مى دانى حلال چیست؟ گفتم: پیش ما حلال همان کسب پاک و پاکیزه است. حضرت فرمودند: امام سجاد علیه السلام مى فرمودند: حلال، غذاى برگزیدگان است. سپس فرمودند: این چنین بگو! خدایا از تو روزى فراخ مى خواهم. (شاید منظور این است که روزى خدا آن قدر گسترده و زیاد است که نیازى نیست انسان پى حرام برود.)
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بر شما باد به نماز شب، هيچ بنده اى نيست كه آخر شب بيدار شود و هشت ركعت نماز شب و دو ركعت نماز شفع و يك ركعت نماز وتر بخواند و در قنوت آن هفتاد بار استغفار كند مگر اينكه خداوند او را از عذاب قبر و آتش پناه داده و عمر او را طولانى كرده، به زندگى او گشايش خواهد داد. سپس امام (عليه السلام) فرمودند: خانه هائى كه در آنها نماز شب خوانده مى شود نورش براى اهل آسمان مى درخشد همانطور كه نور ستارگان براى مردم زمين مى درخشد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
خانه اى كه در آن نـام محمّد باشـد، صبح و شامِ اهل آن خانه به خير ونيكى خواهد بود.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
کنیه و نام فرزند را نیکوترین نام و کنیه انتخاب کن، و او را ابوعیسى و ابوالحَکَمْ و ابوحارث انتخاب نکن و اگر نام او محمّد است کنیه اش را ابوالقاسم نگذار و روز هفتم نامگذارى کن.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
... والبته روز عيد غدير در ميان عيد فطر و اضحى و جمعه همانند ماه در ميان ستارگان است. روز تبريك و تهنيت به يكديگر، و زمان گفتن اين سخن است كه: حمد و ستايش خدائى را كه به ماتوفيق تمسّك به ولايت اميرالمؤمنين و فرزندان معصومش را عنايت فرمود. آنگاه فرمودند: روز عيد غدير، روز شگفتن لبخند بر چهره مؤمنان و روز آرايش و زينت است.
 
فضل بن شاذان مى گويد: شنيدم كه حضرت رضا عليه السلام مى فرمودند:
بدان جهت روز فطر، عـيد قرار داده شده است تا در آن روز مسلمانان جمع شوند و به خاطر خداى بزرگ به صحنه آيند، و خدا را در برابر نعمتهايش به شكوه و بزرگى ياد كنند (بستايند) تا هم روز عيد باشد و هم روز اجتماع، هم روز بالندگى باشد و هم روز زكات دادن، هم روز رغبت و توجه به نعم الهى باشد و هم روز تضرع و دعا به درگاه خدا
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
به اين دليل خطبه هاى نماز جمعه قبل از نماز است و خطبه هاى عيد پس از نماز كه: روز جمعه در طول ماه و سال زياد تكرار مى شود و به همين دليل مردم از حضور در تمام مراسم و همه بخشهاى آن خسته مى شوند، و براى شنيدن خطبه ها نمى نشينند، اما روزهاى عيد در طول سال فقط دوبار اتفاق مى افتد و ازدحام و حضور و رغبت مردم نيز در آن بيشتر است، بنابراين اگر تعدادى هم بعد از نماز متفرق شوند، اكثريت آنان خواهند ماند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
در روزقيامت، چهار روز را به پيشگاه خداوند هديه مى برند، گويى كه عروس را به خانه بخت مى برند، پرسيدند: اين چهار روز چه روزهايى است؟ حضرت رضا عليه السلام فرمودند: روز عيد قربان و عيد فطر و روز جمعه و عيد غدير،
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
براى «امام»، نشانه هايى است: از همه مردم داناتر، حكيم تر، باتقواتر، بردبارتر، شجاع تر، بخشنده تر و عابدتر است. ختنه شده به دنيا مى آيد و پاك و پاكيزه است...
 
ابن جهم از امام رضا علیه السلام پرسید: فدایت شوم! دوست دارم بدانم که موقعیّت من نزد شما چگونه است؟، حضرت فرمودند:
(به دل خویش) بنگر، همان گونه است که موقعیّت من پیش تو.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
آغاز شب، چه در زمستان و چه در تابستان ، با زنان آميزش مكن ، اين بدان جهت است كه معده و رگ ها پُرند و اين وضعيت مناسبى [براى آميزش] نيست و بيم قولنج و فلج و لقوه چانه و نِقرس و سنگ [كليه ] و تقطير (چكايش) بول وفتق و ضعف در بينايى و ذهن مى رود. پس اگر قصد آميزش دارد ، بايد در پايان شب انجام دهد، كه براى بدن ، صحت افزاتر و براى فرزنددار شدن اميدبخش تر و براى باهوش شدن فرزندى كه در اين ميان پديد مى آيد، بهتر است .
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هر گاه خداوند چيزى را بخواهد، عقل هاى بندگان را از آنها مى گيرد و حكم خود را اجرا مى كند و خواسته خود را به پايان مى رساند. همين كه حكم خود را اجرا كرد، عقلِ هر صاحب عقل را به او بر مى گرداند، آنگاه او مرتب مى گويد: چگونه و از كجا چنين و چنان شد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
انجير بوى بد دهان را برطرف، استخوان ها را محكم، رويش مو را زياد و بيمارى را برطرف مى كند و با وجود آن احتياجى به دارو نيست.
 

 

امام رضا علیه السّلام فرمودند:
نخود براى كمر درد مفيد است.    

برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:امام شناسی,مطالب مذهبی,احادیث و,,,, | 9:3 | نویسنده : خـــــــــــادم الـرضـــا |
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بدترين مردم كسي است كه از كمك مالي مضايقه كند و به تنهايي غذا بخورد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
خداوند توانمندان را مكلف كرده است تا اداره امور بيماران زمين گير و گرفتاران، قيام كنند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
آنگاه كه مردم به كارهاي ممنوع دست بزنند و هركس هرچه دلش خواست، انجام دهد و نظارتي در كار نباشد، مردم همگي به فساد و تباهي دچار مي شوند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
شايسته نيست كه انسان هر روز عطر نزند، اگر نشد، يك روز در ميان و اگر نشد، هفته اي يك بار.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
انگيزه خواندن خطبه در نمازجمعه آن است كه: چون جمعه روز حضور عمومى است. اسلام خواسته تا فرماندار ـ نماينده دولت اسلامى ـ وسيله اى( تريبونى) داشته باشد براى موعظه مردم و تشويق آنان به اجراى قوانين و اطاعت از دستورات الهى و پرهيز از نافرمانى ـ قانون شكنى ـ و معصيت و همچنين بتواند از اين طريق مردم را در جريان برنامه ها و تصميمات متخذه مربوط به دين و دنياى آنان قرار دهد و از آنچه در جهان مى گذرد ـ و به نحوى با حيات مسلمين ارتباط دارد ـ و از حوادث و پيش آمدهايى كه ضرر يا منفعتى ـ تأثير مثبت يا منفى - براى آنها دارد آنان را مطّلع نمايد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
پيامبر اكرم(صلى الله عليه و آله) و اميرالمؤمنين و امامان معصوم (عليهم السلام) انگشتر را در دست راست خود مى كردند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
مؤمن، مؤمن واقعى نيست تا اينكه سه خصلت در او باشد: 1 ـ سنتى از پروردگارش، 2 ـ سنّتى از پيامبرش و 3 ـ سنّتى از امام خود. تا اين كه فرمودند: امّا سنّت از امامش اين است كه در مقابل فقر و تهى دستى و درد و بيمارى استقامت بورزد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
ما اهل بيت، گروهى هستيم كه از ميهمانان كار نمى كشيم.
 
راوى گويد: از امام رضا عليه السلام شنيدم مى فرمودند:
ما اهل بيت، هنگام خواب ده[در روايت نه مورد شمرده شده و مورد دهم نيامده است.]كار را انجام مى دهيم: با وضو بودن، به دست راست خوابيدن، گفتن سى و سه بار سبحان اللّه و سى و سه بار الحمد للّه و سى و چهار بار اللّه اكبر و صورت را رو به قبله مى كنيم سوره حمد و آية الكرسى را تلاوت مى كنيم و آيه «شهد اللّه انه لا اله الاّ هو...»[آل عمران: 18.]را تا آخر مى خوانيم؛ پس هر كس چنين كند، بهره خود را از آن شب گرفته است.
 
امام رضا علیه السلام در مورد آیه «فَالْمُقَسِّماتِ أمْراً؛ قسم به تقسیم کنندگان کار»، فرمودند:
فرشتگان روزى فرزندان آدم را بین طلوع صبح تا طلوع آفتاب تقسیم مى کنند، بنابراین کسى در آن فاصله بخوابد از روزى خود خواب مانده است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
روزها و شبهاى چندانى نمى گذرد، مگر اينكه طوس، محلّ رفت و آمد شيعيان و زائران من مى گردد. آگاه باش! پس هر كس مرا در غربتم در طوس زيارت كند، روز قيامت همراه من در رتبه من خواهد بود و آمرزيده خواهد گشت.
 
امام رضا علیه السلام از پدرشان امام کاظم علیه السلام نقل مى کنند که فرمودند:
مردى از امام صادق علیه السلام پرسید چگونه است که قرآن هر چه خوانده و منتشر مى شود جز بر تازگى و طراوتش افزوده نمى شود؟ امام صادق علیه السلام فرمودند: زیرا خداوند آن را براى زمان و مردم خاصى قرار نداده است، بنابراین در هر عصرى نو، پیش هر ملتى تا روز قیامت تازه و شاداب است.
 
مردى خدمت امام رضا عليه السلام رسيد و عرض كرد: به من به قدر جوانمردى تان بخشش و عنايتى كنيد. حضرت فرمودند:
در توانم نيست. آن مرد عرضه داشت: پس به مقدار مروّت خودم چيزى به من بدهيد. امام فرمودند: «اكنون مى توانم». و دويست دينار به وى عطا كرد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
خداوند مرا بازداشته از اين كه خويش را با دست خود به نابودى افكنم، پس اگر قرار چنين است آن را مى پذيرم به شرط آن كه نه كسى را به كار گمارم و نه كسى را از كار كنار گذارم و نه رسم و سنتى را نقض كنم.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
من (به این کار) واداشته شدم و ناچار گشتم(پذیرش ولایتعهدی)، چنان که یوسف ودانیال (علیهما السلام) مجبور شدند چه هر یک از آن دو، ولایت رااز خودکامه زمان خویش پذیرفتند، خدایا پیمانى نیست مگر پیمان تو و ولایتى نیست مگر از سوى تو، پس مرا در برپا داشتن دینت وزنده کردن سنت پیامبرت توفیق رسان.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
من به زودى مظلومانه با سم به قتل خواهم رسيد. پس هر كه باشناخت حق من زيارتم كند خداوند گناهان گذشته و آينده او راببخشايد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هر كه مرا زيارت كند در حالى كه حق و طاعت مرا كه خدا بر اوواجب كرده بشناسد، من و پدرانم در روز قيامت شفيع او هستيم وهر كه ما شفيع وى باشيم نجات يابد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
كسى كه با دورى راه سرا و مزارم را زيارت كند، روز قيامت درسه جا [براى دستگيرى] نزد او خواهم آمد و او را از بيم وگرفتارى آن موقفها رهايى خواهم بخشيد: هنگامى كه نامه ها [ى اعمال] به راست و چپ پراكنده شود، نزد صراط و نزد ميزان [هنگام سنجش اعمال].
 
ریان گوید: به امام رضا علیه السلام عرض کردم مردم مى گویند شمابا این که اظهار بى رغبتى به دنیا مى کنید، ولایتعهدى راپذیرفته اید؟ امام رضا علیه السلام فرمودند:
خداوند خود مى داند که من این امر را ناپسند مى داشتم ولى چون بین پذیرش آن و مرگ مخیر شدم، قبول آن را بر مرگ ترجیح دادم.
 

 

امام رضا علیه السّلام خطاب به خداوند متعال عرضه داشتند:
بار خدایا تو مى دانى که من بر پذیرفتن ولایتعهدى مامون مجبور و ناچارم پس مرا مؤاخذه مکن همان گونه که بنده و پیامبرت یوسف را به هنگام پذیرفتن حکومت مصر مؤاخذه نکردى.

برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:امام شناسی,مطالب مذهبی,احادیث و,,,, | 9:0 | نویسنده : خـــــــــــادم الـرضـــا |
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
نام آب خشیه‌الله است، یعنی مخلوقی كه از خدا ترسیده، زیرا خداوند با هیبت به آن گوهر نظر افكند و تبدیل به آب شد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
استعمال بوى خوش از اخلاق پيامبران است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
نجاشى وقتى آمنه دختر ابوسفيان را براى پيامبر خدا خواستگارى كرد و پيامبر با او ازدواج كرد، مردم را به غذا دعوت كرد و گفت: غذا دادن هنگام ازدواج از روشهاى پيامبران است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هيچ پيامبرى نيست مگر اين كه به خوردن [نان] جو دعا كرده و آن را مبارك شمرده است و بر هيچ معده اى داخل نمى شود مگر اين كه همه دردهاى آن را بيرون مى راند، و آن غذاى پيامبران و نيكان است، خداوند غذاى پيامبرانش را غير از نان جو چيز ديگرى قرار نداده است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بهشت داراى هشت در است، يكى از آنها براى قمّى هاست، پس خوشا به حالشان و آفرين بر آنان و آفرين بر آنان.
 
سعد از امام رضا علیه السلام نقل مى کند که حضرت فرمودند:
اى سعد! ما پیش شما (مردم قم) قبرى داریم،گفتم: فداى شما شوم، منظورشما قبر حضرت فاطمه معصومه علیها السلام دختر امام کاظم علیه السلام است؟ حضرت فرمودند: بله، کسى که با شناخت حقش، او را زیارت کند بهشت براى اوست.
 
ابا صلت مى گويد:
خدمت امام رضا (عليه السلام) بودم، گروهى از اهل قم بر ايشان وارد شدند، به امام سلام كردند. امام (عليه السلام) پاسخ داد و آنان را نزد خود خواندند. سپس فرمودند: مرحبا بر شما، خوش آمديد!
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
كسى كه به مال حلال اندك، راضى شود، مخارجش سبك مى شود، خانواده اش برخوردار مى گردند، خداوند او را به درد و درمان دنيا بينا مى كند و ا و را سالم و بى گناه از دنيا به دارالسلام بهشت بيرون مى برد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
مردم دو دسته اند: يكى آنكه با مرگ، آسوده مى شود. ديگرى آنكه مردم با مرگش از دست او آسوده مى شوند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
گناهان كوچك، راهى به سوى گناهان كبيره است. هر كس كه در گناهان كوچك از خدا نترسد، در مورد گناهان بزرگ و بسيار هم از او نمى ترسد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هرگاه زمامداران دروغ بگويند، خشكسالى مى شود. هرگاه حاكم، ستم كند، حكومت سست مى شود. و هرگاه زكات نپردازند، چهارپايان مى ميرند.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
حتما امر به معروف و نهى از منكر كنيد، وگرنه اشرارتان بر شما مسلّط و حاكم مى شوند، آنگاه خوبانتان هم دعا مى كنند، امّا دعايشان مستجاب نمى شود.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
كسى كه يكى از برادران دينى اش براى كارى به او پناه آورد ولى او، با آنكه مى تواند، پناه ندهد و كارى برايش نكند، رشته ولايت خداى متعال را بريده است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
بدان كه هيچ ورع و پرهيزگارى، سودمندتر از پرهيز از حرامهاى خدا و اجتناب از اذيّت مؤمن نيست.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
قرآن كلام خداست، از آن فراتر نرويد و هدايت را در غير قرآن مجوييد كه گمراه مى شويد.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
کار شایسته و کوشش در پرستش و عبادت را، تنها به اعتماد و پشت گرمىِ محبّت آل محمّد صلى الله علیه و آله رها نکنید.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هركس مسلمان تهيدستى را ديدار كند و به او سلام دهد، اما متفاوت با سلامى كه به ثروتمندان مى دهد، روز قيامت، خداوند را ديدار مى كند، در حالى كه خدا بر او خشمگين است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
كسى كه از صحنه كارى غايب باشد، اما به آن كار (چه نيك و چه بد) راضى باشد، همچون كسى است كه در صحنه عمل حاضر بوده و آن را انجام داده است.
 
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
هركس از خداوند، توفيق بطلبد ولى تلاش نكند، او خود را مسخره كرده است.
 

 

امام رضا علیه السّلام فرمودند:
دو گرگ درنده در گله بى چوپان، به اندازه رياست طلبى در دين يك مسلمان زيانبار نيست!    

برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:امام شناسی,مطالب مذهبی,احادیث و,,,, | 8:58 | نویسنده : خـــــــــــادم الـرضـــا |
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • آریان بی سی